Binnen het schildersatelier VARF geloven we in: ” als je iets wilt, dan lukt dat ook!
Zo wil ik graag die prachtige antieke Barok bank die zich inmiddels op mijn netvlies  duidelijke heeft afgetekend.
Gewoon er voor gaan dus!

Inmiddels zoals op de foto’s is te zien is de bank zo kaal gemaakt als de eigenaar ervan. Het bleek dat al het binnenwerk echt niet meer te gebruiken was, dus alles eruit gesloopt om zo een nieuwe, solide basis neer te leggen.

Het prachtige houtwerk hebben we zoals de Fransen dat ook durven bewerkt met verscheidene lagen krijtverf om zo het uiterlijk te verkrijgen wat we voor ogen hadden.

Op de bodem horen jute singels aangebracht. Dankzij youtube zijn we aan deze wijsheid gekomen. Het is althans voor ons een feest deze jute dingen te spannen met een inmiddels zelfgemaakte singel spanner 😉

Verder bleek dat het binnenwerk van de bank ooit eens door iemand was gemaakt die het niet helemaal begreep en zeker geen toegang had tot de geweldige media die we nu wel tot onze beschikking hebben. Samen met mijn partner in crime Ruud B. hebben we een nieuw binnenwerk getimmerd en zijn er verzekerd van dat we een solide basis hebben gelegd voor de volgende stappen. We weten nu dat we het de volgende keer weer beter en anders aan pakken, maar hier komen we keurig mee weg.

Uiteraard binnenkort vervolg van deze “ik kijk toch geen tv en hier steek ik ook iets van op” actie.